Šienainiui įsigyti

Prašome Jūsų pagalbos įsigyti 120 rulonų šienainio. Siekiame surinkti 3000Eur, kad Arklių Slėnyje gyvenantys likimo nuskriausti arkliai artėjančią žiemą galėtų džiaugtis kokybišku pašaru.

Surinkta
3119EUR
Mūsų tikslas
3000EUR
Parama skiriama
120 rulonų šienainio

Norėčiau prisidėti

EUR

Parama per

Nuostabios gamtos apsuptyje, Neries regioniniame parke, Arklių Slėnyje gyvena septyniolika įvairios sveikatos būklės arklių. Šioje vietoje jie iš naujo atranda prarastą pasitikėjimą žmogumi, jo šilumą ir dosnumą. Gyvendami bendroje bandoje jie kuria tvirtus tarpusavio draugystės ryšius, išlaisvina savo gilią, įvairiaspalvę prigimtį, tampa vienu nedalomu organizmu, kurį dažnam čia atvykusiam žmogui išvysti savo akimis yra mažas stebuklas.

Kad šie gyvūnai būtų laimingi tuomet, kai oras atšals ir vešli žolė erdvioje ganykloje neguls, turime įsigyti 120 rulonų šienainio – hermetiškai konservuoto, arkliams skirto, plėvelėje įvynioto kokybiško žolės pašaro. Arklių Slėnio banda, šaltuoju metų laiku, vieną šienainio ruloną vidutiniškai suėda per vieną parą.

Šį pašarą, kuris yra brangesnis už šieną, privalome rinktis neatsitiktinai - net penki bandos arkliai turi kvėpavimo sutrikimų, todėl įprastas sausas šienas jiems nėra tinkamas. Pašarui laikyti neturime pastogės, o hermetiškai įvyniotas šienainis gali būti laikomas atviromis lauko sąlygomis išsaugodamas savo kokybę. Šienainyje taip pat išlieka daugiau mineralų ir maistinių medžiagų būtinų silpnesnės sveikatos būklės arkliams.

Esame ne pelno siekianti, savanoriškos veiklos organizacija, kuriama ir puoselėjama žmonių geros valios. Atsižvelgiant į šiais metai esančią sunkią ekonominę situaciją kviečiame Jus prisidėti finansiškai ir padėti užtikrinti sotų rytojų Arklių Slėnio gyventojams.